Багатообіцяюча зустріч

Голова Ради молодих учених БДПУ, доцент Яна Сичікова відвідала Національний університет цивільного захисту України. Під час відрядження відбулася зустріч із представниками РМУ НУЦЗУ, зокрема із заступником голови Наталією Дейнеко та членом Ради Олександром Кондратенком (див. світлини).

2(1)

Під час зустрічі було обговорено питання  взаємодії двох Рад. Представники вишів обмінялися досвідом та розповіли про особливості функціонування цього громадського органу.

Не дивлячись на те, що наша Рада розпочала свою роботу зовсім недавно, нашим було чим похвалитися – розробленою символікою, рядом проведених заходів, широкими планами на наступний рік.

1

Було прийнято рішення співпрацювати у напрямку розвитку наукових досліджень та популяризації української науки. Яна Сичікова запросила молодих учених НУЦЗУ взяти участь у конференції молодих учених БДПУ, що відбудеться у квітні 2017 року.

Наталя Дейнеко повідомила, що вони теж планують проведення молодіжної конференції, на яку запрошують всіх молодих учених нашого вишу.

Тож сподіваємося на плідну співпрацю та бажаємо Всім молодим ученим творчої наснаги.

Сергій Онищенко,
голова Ради молодих учених
факультету ФМКТО БДПУ

 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print