Із впевненістю йдемо у новий навчальний рік

На оперативній нараді 31 серпня ректор БДПУ, професор Ігор Богданов привітав колег і висловив упевненість, що колектив – це міцна родина, яка з честю відпрацює 2021–2022 навчальний рік, і університет вкотре підтвердить свій високий статус.

Підводячи підсумки вступної кампанії, ректор зазначив, що вона була більш-менш вдалою. Це важливо – від того, скільки здобувачів освіти зайшли в університет, в тому числі, залежить і навантаження науково-педагогічних працівників.

Продовжуються ремонти – оновлюються аудиторії, у п’ятому корпусі замінено систему опалення, таким чином, в усьому університеті, крім другого та четвертого, вона повністю нова. Фактично закінчено утеплення другого корпусу, є плани щодо його оздоблення. Успішно попрацювали над усуненням приписів щодо протипожежних засобів, наразі встановлюється сигналізація в корпусах.

Також Ігор Богданов повідомів, що влітку відвідав декілька важливих нарад, в тому числі і за участі керівників області і країни. Про це більш детально редакція розкаже найближчим часом. 

Текст і фото – Юлія Мельнікова, завідувачка кафедри соціальних комунікацій


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print