БДПУ – твій простір можливостей!

Осінній вечір середи 22 вересня зібрав студентів Бердянського державного педагогічного університету біля першого корпусу на масштабне дійство – «Простір можливостей».

Захід створений, аби продемонструвати першокурсникам різноманітність спеціальностей нашого університету. Гостям розповіли про особливості та цікавинки навчання журналістів, фізиків, філологів, археологів, істориків, біологів, психологів; старшокурсники поділилися досвідом проходження практики у Туреччині, роботи у літніх таборах; усіх охочих запрошували до співпраці з волонтерським загоном «Палітра добра» та івент-агентством «Корпорація позитиву». Для любителів жартувати була окрема зона – альтанка гумору, де можна було записатися до команди КВК. Окрему увагу привернула виставка робіт творчих спеціальностей та нагороди здобувачів вищої освіти БДПУ.

Розпочалося свято з активної руханки від хореографів, після якої студенти розійшлися локаціями. Учасникам пропонували пройти експрес-тести для кращого пізнання себе, покерувати роботами виробництва студентів професійної освіти, розписати кераміку, зробити оригамі, взяти участь у цікавих іграх.

«Простір можливостей – 2021» провели вперше за 2 роки через карантинні обмеження. Організатори подякували учасникам за активність і усім гостям за небайдужість. Окрім цього, на святі запустили лінійку мерчу БДПУ. Тепер кожен зможе придбати брендовані футболки, світшоти, шопери і шкарпетки.

Завершили вечір спільним переглядом мультфільму та святковим салютом.

Тетяна Волканова,

кореспондентка «Університетського слова»

Фото: Тетяна Волканова, Анастасія Чередниченко


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print