Організаційні зустрічі кураторів кафедри іноземних мов та методики викладання ФФСК БДПУ зі здобувачами вищої освіти

13-14 серпня 2022 року кафедрою іноземних мов та методики викладання були проведені організаційні зустрічі кураторів академічних груп зі здобувачами вищої освіти.
Під час інтенсивного ZOOM-спілкування учасники обговорили особливості синхронного та асинхронного навчання у сучасних надзвичайно складних умовах, що значно полегшується завдяки роботі на освітній програмі MOODLE, на якій розміщені необхідні навчально-методичні матеріали та рекомендації щодо самостійної реалізації ефективних освітніх процесів.

Студенти та куратори висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю, орієнтовану як на опанування новими знаннями та навичками, так і на ревіталізацію засвоєних раніше освітніх компонент. Здобувачі висловили спільну думку, що готові продовжувати навчання, на яке чекають з нетерпінням.
Комунікація пройшла у позитивній, невимушеній атмосфері, незважаючи на серйозні виклики. Здобувачі та куратори (2 ГМЛА – Оксана Халабузар, 2 АМЛ – Андрій Мороз, 3 ГМЛА – Богдана Салюк, 4 ГМЛА – Ірина Шиманович, 4 АМЛ, 4 РМЛ – Ірина Школа) підтримали одне одного, підкреслили важливість витримки та зібраності заради нашої спільної Перемоги. Слава Україні!

К.пед.н., доц. Оксана Халабузар


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print