Завершення навчального року: підсумки та перспективи Навчально-логопедичної лабораторії Бердянського державного педагогічного університету

Попри виклики, до яких призводить дія воєнного стану на території нашої країни, Навчально-логопедична лабораторія Бердянського державного педагогічного університету продовжує свою важливу місію у підвищенні якості підготовки майбутніх вчителів спеціальної освіти. Впродовж року її потужна команда, до якої наразі входить 11 активних здобувачів вищої освіти під керівництвом досвідчених викладачів кафедри прикладної психології та логопедії сприяли забезпеченню якості та систематичності надання корекційно-розвиткової допомоги 14 дітям з особливими освітніми потребами з усієї України!

Учасники Навчально-логопедичної лабораторії  впроваджували нові методики та технологій навчання, опановували сучасними технологіями психолого-педагогічної діяльності, уміннями та навичками продуктивної взаємодії та комунікації з учасниками корекційно-педагогічного процесу, здійснювали консультативно-просвітницьку діяльність серед них з питань профілактики, розвитку, виховання, навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Цьогорічна діяльність Навчально-логопедичної лабораторії дозволила здобути здобувачам вищої освіти цінні емпіричні дані для наукових робіт, які сприяють подальшому розвитку спеціальної освіти. 

І хоча навчальний рік добігає кінця, діяльність Навчально-логопедичної лабораторії триватиме. Позитивні результати, досягнуті з дітьми цього року, слугують кожному учаснику заохоченням і водночас нагадуванням про те, що не можна зупинятися на досягнутому! Ми віримо, що тільки неперервний розвиток та прагнення до змін можуть забезпечити щасливе майбутнє кожного маленького українця!

За матеріалами Навчально-логопедичної лабораторії 


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print