Магістрант ОПП «Захист України» здобув золото для своєї школи в межах XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024»

Здобувач освіти гуманітарно-економічного факультету (ОПП «Захист України») та педагог Запорізької гімназії №63 Запорізької міської ради Владислав Харченко разом із колегами-педагогами переміг у номінації «Міжнародна співпраця як невід’ємна складова інтеграції освіти України в європейський освітній простір» XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024», здобувши Золоту медаль.

Проєкт полягав у дослідженні рівня патріотичності українських учнів у Польщі, намірів повернутись після війни та порівнянні менталітету українських та польських школярів. Сама педагогічна виставка такого міжнародного рівня – можливість проявити себе педагогічним працівникам закладів освіти різних рівнів та форм власності. А оскільки Владислав є і магістрантом, і педагогічним працівником, участь у таких виставках це подвійний досвід.

Сам переможець стверджує, що саме завдяки навчанню на гуманітарно-економічному факультеті БДПУ він отримав досвід розробки і ведення таких проєктів. Владислав висловлює подяку своєму директору Запорізької гімназії №63 Запорізької міської ради, колегам, що були в команді, а також декану ГЕФ Макаренко Тамарі Петрівні та доценту кафедри правознавства БДПУ Мирошниченку Володимиру Олександровичу за отриманий досвід участі в різноманітних проєктах, за високий рівень організації наукової діяльності на факультеті, де кожен студент має можливість писати тези, досліджувати та брати участь у наукових заходах. Це дуже важливо, адже кожен педагогічний працівник має систематично підвищувати свою кваліфікацію.

За матеріалами гуманітарно-економічного факультету


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print