Сертифікація учасниць Школи волонтерів – 2020

10 березня відбулося вручення посвідчень і сертифікатів учасницям Школи волонтерів 2020 року, яка щорічно проходить в рамках діяльності волонтерського загону «Палітра добра», який створений на базі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Метою Школи волонтерів є популяризація волонтерської діяльності серед здобувачів вищої освіти БДПУ і школярів міста Бердянська.

Перед початком нагородження асистент кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Антон Сердюченко прозвітував про роботу минулої каденції Школи волонтерів, її успіхи та результати і разом з к. пед. н., доц. Анастасією Тургенєвою вручили найактивнішим волонтеркам, які пройшли навчання у щорічній «Школі волонтерів» при волонтерському загоні «Палітра добра» (керівник: к. пед. н., доц. А. О. Тургенєва), сертифікати та посвідчення волонтера.

Випускницями Школи волонтерів – 2020 стали вісім здобувачок вищої освіти зі спеціальностей «Соціальна робота», «Дошкільна освіта», «Спеціальна освіта» та дві школярки ЗЗСО №11 міста Бердянськ.

Антон Сердюченко,

асистент кафедри соціальної роботи та

інклюзивної освіти,

провідний фахівець з інноваційної діяльності


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print