Смачно-корисні вихідні від Студдесанту S016

У рамках діяльності Студентського десанту S016 заключними жовтневими вихідними було проведено інформативні заходи для здобувачів вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта. І навіть вихідні та перебої з Інтернетом не стали на заваді об’єднанню молодих, завзятих, уже практикуючих фахівців в одному інформаційному просторі.

30 жовтня ц.р. відбувся креативний онлайн майстер-клас від здобувачки другого (магістерського) рівня вищої освіти Анни Дубовенко «Смачна логопедія»: порадник практикуючого логопеда. На МК було представлено добірку інноваційних ігор та вправ для проведення масажу та артикуляційної гімнастики за допомогою ароматичних трав та спецій, фруктів та меду; розкрито особливості прийому ароматної дермолексії; наведені нові способи застосування кухонного приладдя у практиці корекційно-розвиткової роботи.

А вже 31 жовтня ц.р. здобувачки вищої першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Крістіна Улітіна та Мирослава Богданова – активні членкині Наукового Хабу Студентського десанту S016 – провели інформаційну лекцію «PRO можливості 2.0». Варто зазначити, що це новий, удосконалений та більш насичений формат заходу, започаткованого торік, який сприяє підвищенню інтересу здобувачів освіти до наукової діяльності. Під час лекції спікерки розкрили лайфхаки та «плюшки» наукової діяльності, акцентували увагу на її можливостях для саморозвитку та підвищення рівня професійної компетентності. Також надали перелік наукових ресурсів для пошуку можливостей як загального, так і професійного спрямування. Дискусія з учасниками та рефлексія наприкінці заходу остаточно дали зрозуміти, що наука для нас важлива й може бути цікавою.

До кожної з цих зустрічей доєднувались понад 45 осіб із числа студентів денної та заочної форм навчання нашої спеціальності! Дійсно, що вихідні – це смачно, та ще й із користю!

За матеріалами здобувачки ІІ (магістерського) рівня вищої освіти Дубовенко Анни та Наукового Хабу спеціальності 016 Спеціальна освіта


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print