Випускний вечір гуманітарно-еконономічного факультету 2023

23 червня 2023 року на гуманітарно-економічному факультеті відбувся урочистий захід із нагоди завершення навчання на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти. Зустріч провели в онлайн-форматі, і вже із перших хвилин ностальгували за чудовими, креативними факультетськими випускними.

Здобувачі, гості, викладачі факультету зібралися разом, щоб привітати 92-х випускників різних спеціальностей із отриманням дипломів бакалавра. Спогади, теплі слова привітання від декана Тамари Макаренко, заступників декана Катерини Леміш, Дмитра Кіосова, Тетяни Сидорченко, очильників кафедр Ігоря Лимана, Дмитра Каменського, Василя Крижка, кураторів і викладачів та побажання подальших успіхів – такою була атмосфера нашого свята.

Цього року українське суспільство отримало нову когорту фахівців: освітян, істориків, правників, менеджерів, економістів та фінансистів. На їхню долю випали тяжкі випробування і нелегке дистанційне навчання. Їм же, як фахівцям, і відроджувати та відбудовувати Україну. Вітаємо здобувачів, що отримали дипломи із відзнакою! Найщиріші вітання випускникам-воїнам ЗСУ! Все буде Україна!

Дмитро Кіосов, заступник декана з виховної роботи ГЕФ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print