Здобувачі вищої освіти і викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін приєдналися до написання Радіодиктанту національної єдності 2022

9 листопада, у День української писемності та мови, в Україні відбувся традиційний Радіодиктант національної єдності 2022. Метою радіодиктанту є не перевірка грамотності учасників всеукраїнського флешмобу, а об’єднання людей навколо України.

Цьогоріч «Суспільне мовлення» запропонувало усі можливі формати для участі в Радіодиктанті: трансляції на радіо, телеканалі та діджитал-платформах. Його учасниками, попри складний час, стали тисячі українців із різних куточків світ. В Україні писали диктант, зберігаючи усі безпекові заходи, наприклад, в Одесі навіть на глибині 300 метрів
Так, викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету та здобувачі вищої освіти спеціальностей «Музичне мистецтво» і «Хореографія» приєдналися до написання Радіодиктанту національної єдності.
Авторка цьогорічного тексту – українська письменниця і режисерка, член Українського ПЕНу Ірина Цілик. Читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

За матеріалами кафедри ТМНМД


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print