Важливий подарунок для майбутніх журналістів

16 червня бібліотека кафедри соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету збагатилася новою навчальною і художньою літературою.

Дві торбинки корисних видань – підручників та посібників, важливих для формування професійних навичок майбутніх працівників телебачення та радіо, подарувала нам директорка «ТБ-Бердянськ» Дарина Братанова.

Продовжити читання “Важливий подарунок для майбутніх журналістів”

Дмитро Удовиченко: творча зустріч у БДПУ

16 червня в малій залі Бердянського державного педагогічного університету пройшла творча зустріч з молодим, проте вже досвідченим музикантом-професіоналом, скрипалем Дмитром Удовиченком. Зустріч була організована в рамках багаторічної співпраці кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ та Бердянської дитячої музичної школи.

Продовжити читання “Дмитро Удовиченко: творча зустріч у БДПУ”

Бібліотекарі долучились до наукометрії

Упродовж 8–12 червня 2020 року представники вишів і наукових установ України мали змогу пройти навчання за програмою вебінарів із використання бази даних Web of Science Core Collection. Тож наша колежанка, бібліотекар 1 кат. Галина Потапенко пройшла це навчання та отримала чотири відповідних сертифікати за знання з наукометрії.

Продовжити читання “Бібліотекарі долучились до наукометрії”

Кураторські години на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Виховна робота зі студентами кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації під час карантину проводиться згідно з графіком за допомогою онлайн платформи Zoom.

Продовжити читання “Кураторські години на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”