Відчувайте себе впевнено і крокуйте по життю успішно

2020 рік для здобувачів вищої освіти, як і для всіх освітян, видався складним. Завершальні місяці семестру минули у режимі дистанційного навчання. І хоч державні іспити складались аудиторно, від масових випускних заходів довелось відмовитись. Тож спілкування з випускниками спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) відбувалось за допомогою ZOOM-конференції 24 червня о 12.00. Зібрались студенти денного і заочного відділень та майже всі викладачі кафедри теорії і методики навчання мистецьких дисциплін за напрямком «Музичне мистецтво». Усі мали можливість висловитись – лунали добрі побажання випускникам і слова подяки викладачам, відчувалась дружня, невимушена атмосфера.

Продовжити читання “Відчувайте себе впевнено і крокуйте по життю успішно”

Випускний 2020 online

Сьогодні, 24 червня, відбувся онлайн випускний здобувачів першого рівня вищої освіти факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ. Захід розпочала декан факультету,  докторка педагогічних наук, професорка Людмила КОВАЛЬ, яка висловила слова привітання випускникам і нагадала їм найяскравіші миті студентського життя.

Продовжити читання “Випускний 2020 online”

Випускний 2020 на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв у форматі онлайн

Традиційно наприкінці червня проходять урочистя з нагоди вручення дипломів бакалавра здобувачам першого рівня вищої освіти на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв. Зазвичай в актовій залі університету збираються викладачі, студенти, їх батьки, але цьогоріч через карантинні обмеження бакалаври мали можливість зустрітися з викладачами тільки у формі конференції на платформі ZOOM! 

Продовжити читання “Випускний 2020 на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв у форматі онлайн”