БДПУ – на 65 місці у рейтингу цитування ЗВО України у Google Scholar від Webometrics

Неймовірні новини початку року! Бердянський державний педагогічний університет посів 65 місце у рейтингу цитування ЗВО Google Scholar від Webometrics!
Цьогоріч у цей рейтинг потрапили 87 вишів України. Також ці показники увійдуть у загальний рейтинг Webometrics, ТОП-200 Україна та Консолідований рейтинг ЗВО. Тож, маємо сподівання на покращення наших позицій в оцінюванні показників ефективності діяльності.

Продовжити читання “БДПУ – на 65 місці у рейтингу цитування ЗВО України у Google Scholar від Webometrics”

Наука, технології, інновації – запорука плідного співробітництва

Минулого тижня проректор з наукової роботи БДПУ Яна Сичікова та науковий співробітник, дизайнер Сергій Ковачов відвідали з робочим візитом «AZMOL British Petrochemicals», одне з провідних підприємств міста Бердянськ, лідера виробництва нафтохімічної продукції, за запрошенням провідного дизайнера Антона Ніколаєва.

Продовжити читання “Наука, технології, інновації – запорука плідного співробітництва”

Участь викладачів гуманітарно-економічного факультету в конференції за підтримки проєкту USAID «Науково-дослідницьке співробітництво закладів вищої освіти з бізнесом»

28 січня 2022 р. викладачі кафедри менеджменту та адміністрування гуманітарно-економічного факультету Катерина Лєміш, Олена Токаренко, Тетяна Черемісіна, Вікторія Швачко взяли участь у науково-практичній конференції за підтримки проєкту USAID «Науково-дослідницьке співробітництво закладів вищої освіти з бізнесом» (ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», м. Маріуполь).

Продовжити читання “Участь викладачів гуманітарно-економічного факультету в конференції за підтримки проєкту USAID «Науково-дослідницьке співробітництво закладів вищої освіти з бізнесом»”