Освітня діяльність БДПУ в умовах війни

Сьогодні в рамках Проєкту підтримки переміщених університетів «Програма Fulbright Ukraine» перша проректора БДПУ професорка Ольга Гуренко взяла участь у вебінарі, присвяченому діяльності університетів під час війни.

Продовжити читання “Освітня діяльність БДПУ в умовах війни”

Семінар «Науково-дослідна діяльність викладачів кафедри української мови та славістики: стан і перспективи»

Напередодні Дня науки кафедрою української мови та славістики факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету на платформі Zoom проведено семінар «Науково-дослідна діяльність викладачів: стан і перспективи».

Продовжити читання “Семінар «Науково-дослідна діяльність викладачів кафедри української мови та славістики: стан і перспективи»”

Працюємо на майбутнє

Наукові програми можна реалізовувати і в надзвичайних умовах воєнного часу. Кафедра менеджменту та адміністрування Бердянського державного педагогічного університету завершила виконання складної програми наукових досліджень із проблематики управління національною освітою. Про завершення взагалі, звичайно, мова не йде: колектив науковців узагальнив результати наукових розвідок і формалізував їх у наукових артефактах – монографіях та підручниках, які стали основою освітніх компонентів ОПП «Управління закладом освіти» другого рівня вищої освіти за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Продовжити читання “Працюємо на майбутнє”