«Не сподівайтеся позбутися книжок»: поновлено засідання читацького клубу

2 червня 2022 року після тримісячної перерви відбулося засідання читацького клубу, традиційно організоване і проведене кафедрою української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “«Не сподівайтеся позбутися книжок»: поновлено засідання читацького клубу”

Презентація наукового дослідження викладачів кафедри української мови та славістики

Напередодні професійного свята науковців викладачі кафедри української мови та славістики факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету на платформі Zoom презентували здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія (українська мова і література) колективну монографію «Мовні одиниці в українському науково-педагогічному дискурсі», що стала результатом завершення роботи над комплексною темою кафедри.

Продовжити читання “Презентація наукового дослідження викладачів кафедри української мови та славістики”

Актуальні питання позашкільної освіти: акценти професійної підготовки студентів-хореографів

1 червня 2022 року відбулася Всеукраїнська онлайн нарада «Позашкільна освіта у воєнний та позавоєнний час», присвячена Дню захисту дітей. У заході взяли участь понад 85 учасників із різних регіонів України, які опікуються питаннями позашкільної освіти та працюють  у сфері позашкілля. У рамках вивчення освітньої компоненти «Теорія та методика роботи з хореографічним колективом» здобувачі І рівня вищої освіти 2 та 3 курсів денної та заочної форм навчання спеціальностей 024 «Хореографія» та 014 «Середня освіта (Хореографія)» мали змогу отримати актуальну інформацію щодо завдань та змісту роботи керівника хореографічного колективу в умовах воєнного часу.

Продовжити читання “Актуальні питання позашкільної освіти: акценти професійної підготовки студентів-хореографів”

Студенти-хореографи традиційно вітають дітей

У Бердянському інформаційно-гуманітарному центрі, який розташовано у м. Запоріжжя, відбувся святковий захід до Дня захисту дітей. Юних бердянців чекало підведення підсумків конкурсу малюнків, розваги, призи та подарунки. До вподоби дітям прийшовся флешмоб, який підготувала  Христина МИКИТЮК, студентка  3 курсу спеціальності Хореографія Бердянського державного педагогічного університету. Весело затанцювали діти, як раніше, за доброю традицією нашого міста.

Продовжити читання “Студенти-хореографи традиційно вітають дітей”