Вступна компанія 2022: що потрібно знати абітурієнту!

Відповідно до воєнного стану в Україні розробили спрощену процедуру для вступників, аби реалізувати право молоді на вищу освіту та заохотити до навчання саме в Україні.
У рамках вступної компанії 2022 року для випускників БДПУ та інших зацікавлених абітурієнтів відбулась консультація щодо вступу на ІІ рівень (магістерський) вищої освіти, яка була організована та проведена відповідальним секретарем приймальної комісії Марією Скурською.

Продовжити читання “Вступна компанія 2022: що потрібно знати абітурієнту!”

Звітна конференція з виробничої педагогічної практики в спеціальних закладах освіти здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 016 Спеціальна освіта.

У рамках літньої заліково-екзаменаційної сесії відбулась звітна онлайн конференція за результатами виробничої педагогічної практики здобувачів 3 курсу 304 СО, 305 СО груп під керівництвом викладачів кафедри прикладної психології та логопедії Олени Ревуцької, Ганни Лопатіної, Інни Самойленко, Ганни Мицик, Дарини Литвиченко та Альони Бабіченко.

Продовжити читання “Звітна конференція з виробничої педагогічної практики в спеціальних закладах освіти здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 016 Спеціальна освіта.”

Вступ до магістратури – 2022: особливості вступної кампанії на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв

10-го червня 2022 року на платформі ZOOM відбулась консультація з питань вступної кампанії щодо здобуття освітнього ступеня магістра для майбутніх абітурієнтів факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв. Відповідальний секретар приймальної комісії Скурська М.М. презентувала основні етапи вступної кампанії у 2022 році – від термінів реєстрації електронних кабінетів вступника та подачі заяв до моменту подання оригіналів документів та зарахування.

Продовжити читання “Вступ до магістратури – 2022: особливості вступної кампанії на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв”