Успішна акредитація ОПП «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)»!

21 червня 2022 року на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було затверджено рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)», що впроваджується на факультеті філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету. Гарант освітньо-професійної програми – кандидат філологічних наук, доцент Оксана Каліберда.

Продовжити читання “Успішна акредитація ОПП «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)»!”

Неформальна освіта майбутніх учителів початкової школи в контексті математичної та мовно-літературної освітніх галузей

Однією зі складових освітнього процесу на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв (декан – професорка Людмила Коваль) є неформальна освіта.
Із цією метою доценткою катедри початкової освіти Тетяною Ніконенко було запропоновано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 21 та 31 групам різні онлайн-платформи, що містять безкоштовні курси для самоосвіти вчителів початкової школи.

Продовжити читання “Неформальна освіта майбутніх учителів початкової школи в контексті математичної та мовно-літературної освітніх галузей”