Робота бібліотеки БДПУ в сучасних реаліях

У тимчасових умовах війни бібліотека БДПУ шукає і находить нові формати і можливості для плідної роботи. В першу чергу, це забезпечення можливостей для використання здобувачами освіти сучасних інформаційних ресурсів.

Продовжити читання “Робота бібліотеки БДПУ в сучасних реаліях”

Я українець! І цим я гордий!

28 липня 2022 року до Дня Української Державності за ініціативою студентів спеціальності «Хореографія» на платформі Zoom було проведено онлайн захід «Я УКРАЇНЕЦЬ!!! І цим я ГОРДИЙ!!!!». На зустріч було запрошено здобувачів вищої освіти і викладачів.

Продовжити читання “Я українець! І цим я гордий!”

Засідання читацького клубу в День Української Державності: література і сьогодення

28 липня 2022 року відбулося чергове засідання читацького клубу, організоване і проведене кафедрою української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства БДПУ. Філологічне зібрання співпало з Днем Української Державності.

Продовжити читання “Засідання читацького клубу в День Української Державності: література і сьогодення”

День Української державності
для майбутніх соціальних працівників

Цьогоріч, 28 липня Україна відзначала вперше нове свято День Української державності, яке сьогодні має особливе, символічне значення і слугує доказом того, що маємо власну історію, і Україна та українці були, є і будуть. З нагоди державного свята зібралися усією дружною родиною спеціальності 231 Соціальна робота у складі здобувачів та викладачів кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “День Української державності
для майбутніх соціальних працівників”

28 липня Україна відзначає День Української Державності

День Української державності – день, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року №423 з метою відзначення понад тисячолітніх традицій українського державотворення. «День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу», – зазначив Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 24 липня.

Продовжити читання “28 липня Україна відзначає День Української Державності”

Опанування сучасних хореографічних технік у Німеччині

З 18 по 24 липня в місті Кельн, Німеччина відбулася танцювальна резиденція «Dance and Movement». Протягом тижня 10 хореографів з України досліджували танець і рух, ділилися досвідом, проводили курси і майстер-класи. Теми були різноманітними та цікавими.

Продовжити читання “Опанування сучасних хореографічних технік у Німеччині”

Робочі будні БДПУ

Бердянський державний педагогічний університет – лідер освіти і науки українського Північного Приазов’я. Ми тимчасово переміщені у місто Запоріжжя та продовжуємо працювати в правовому полі України.

Продовжити читання “Робочі будні БДПУ”

Навчання за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «ARS DOСENDI»

Після тривалої перерви викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Віра Бурназова і Наталя Кривунь відновили навчання за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «ARS DOСENDI» Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Навчання за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «ARS DOСENDI»”

Кафедра економіки, підприємництва та фінансів БДПУ продовжує співпрацю з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Запровадження реформи у галузі охорони здоров’я та відповідне схвалення Кабінетом Міністрів України Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я України, введення в дію Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», розроблення Програми медичних гарантій на 2022 рік й інших законодавчих і нормативно-правових актів призвели до змін у функціонуванні закладів охорони здоров’я та необхідності переходу до оплати діяльності постачальників медичних послуг на основі конкретних результатів їх діяльності.

Продовжити читання “Кафедра економіки, підприємництва та фінансів БДПУ продовжує співпрацю з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”

Інформаційна підтримка вступників для здобуття ступеня магістра на факультеті філології та соціальних комунікацій

Із 1 серпня 2022 року починається активна фаза вступної кампанії для тих, хто бажає здобути другий (магістерський) ступінь вищої освіти. Для консультування й роз’яснення щодо ключових моментів цьогорічного вступу факультет філології та соціальних комунікацій організував зустріч здобувачів-випускників 4 курсу із заступником відповідального секретаря приймальної комісії Бердянського державного педагогічного університету Марією Скурською.

Продовжити читання “Інформаційна підтримка вступників для здобуття ступеня магістра на факультеті філології та соціальних комунікацій”

Культурний фронт України

Волонтерська діяльність. Кожен наразі намагається допомагати один одному, український народ об’єднався і потужно тримає оборону не тільки на передовій, а й у тилу. Багато людей спрямовують свою діяльність на допомогу країні!

Продовжити читання “Культурний фронт України”

У майбутніх хореографів відбулися творчі конкурси

Мистецтво врятує світ – підтвердженням цього стала талановитість і завзятість майбутніх хореографів нашого університету, які склали традиційне професійне випробування.

Продовжити читанняУ майбутніх хореографів відбулися творчі конкурси