Навчання через діяльність: підготовка майбутніх учителів початкової школи до впровадження освітніх інновацій

Інновації, що активно впроваджуються останнім часом у практику роботи Нової української школи, вимагають спеціальної практичної підготовки майбутніх фахівців у галузі початкової освіти. Сучасний учитель має володіти системою фахових компетентностей як щодо викладання змісту освітніх галузей, так і підходів стосовно організації освітнього процесу в першому концентрі закладу загальної середньої освіти.

Продовжити читання “Навчання через діяльність: підготовка майбутніх учителів початкової школи до впровадження освітніх інновацій”

Лайфхаки профорієнтаційної роботи

Профорієнтація – запорука успішного набору будь-якого закладу вищої освіти. 14 липня 2022 року викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплінЮлія Тараненко, Наталя Кривунь, Юлія Павленко, Віра Бурназова відвідали ZOOM-захід від Прогресивних «Небанальна вступна компанія!». На онлайн конференції було обговорено комунікації закладів освіти із абітурієнтами: які обрати канали комунікації, як розробити креативний дизайн та промо ролик, реальні кейси від фахівців, які цим займаються.

Продовжити читання “Лайфхаки профорієнтаційної роботи”

Нові міжнародні договори БДПУ

Продовжуючи міжнародну діяльність в умовах війни і тимчасового переміщення до Запоріжжя, Бердянський державний педагогічний університет розширює географію своїх закордонних партнерів.

Продовжити читання “Нові міжнародні договори БДПУ”