Обговорення специфіки вступної кампанії 2022 на кафедрі іноземних мов і методики викладання

Незважаючи на надзвичайно страшні та важкі часи, наш БДПУ драйвово працює над тонкощами вступної кампанії 2022, адже ми віримо у перемогу та прагнемо й надалі формувати для нашої рідної України наступну генерацію кваліфікованих фахівців за релевантними освітніми програмами, що пропонуються абітурієнтам у БДПУ.

Продовжити читання “Обговорення специфіки вступної кампанії 2022 на кафедрі іноземних мов і методики викладання”

Як народжується історичний детектив? Зустріч із переможцем «Коронації слова», письменником Василем Добрянським

Одним із бонусів навчання на факультеті філології та соціальних комунікацій БДПУ є можливість поспілкуватися зі справжніми письменниками й зазирнути у їх творчу майстерню. Кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства активно запрошує сучасних українських митців слова до діалогу й дає можливість усім бажаючим доєднатися.

Продовжити читання “Як народжується історичний детектив? Зустріч із переможцем «Коронації слова», письменником Василем Добрянським”

Англійська мова у воєнний час

17липня відбулася онлайн-розмова з неймовірною людиною, Наталею Зачинською. Вона – вчитель англійської мови, засновник мовної школи А+, тренер для викладачів, волонтер, координатор громадської організації. Ця зустріч відбулася в рамках проєкту «Разом заради України» (Together for Ukraine),ініціатором якого є Alastair Grant, вчитель та тренер з Аргентини.

Продовжити читання “Англійська мова у воєнний час”

Медіаосвіта в умовах війни

Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу продовжує серію вебінарів, присвячену виявленню дезінформації та фейків, впливу пропаганди та маніпуляцій на формування суспільної свідомості під час повномасштабної російсько-української війни, важливому значенні медіаграмотності в суспільстві тощо. 14 липня 2022 року в заході «10 причин практикувати медіаосвіту під час війни» взяли участь старші викладачки кафедри соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету Наталія Рула й Анжеліка Шульженко.

Продовжити читання “Медіаосвіта в умовах війни”