Кафедра економіки, підприємництва та фінансів БДПУ продовжує співпрацю з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Запровадження реформи у галузі охорони здоров’я та відповідне схвалення Кабінетом Міністрів України Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я України, введення в дію Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», розроблення Програми медичних гарантій на 2022 рік й інших законодавчих і нормативно-правових актів призвели до змін у функціонуванні закладів охорони здоров’я та необхідності переходу до оплати діяльності постачальників медичних послуг на основі конкретних результатів їх діяльності.

Продовжити читання “Кафедра економіки, підприємництва та фінансів БДПУ продовжує співпрацю з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”

Інформаційна підтримка вступників для здобуття ступеня магістра на факультеті філології та соціальних комунікацій

Із 1 серпня 2022 року починається активна фаза вступної кампанії для тих, хто бажає здобути другий (магістерський) ступінь вищої освіти. Для консультування й роз’яснення щодо ключових моментів цьогорічного вступу факультет філології та соціальних комунікацій організував зустріч здобувачів-випускників 4 курсу із заступником відповідального секретаря приймальної комісії Бердянського державного педагогічного університету Марією Скурською.

Продовжити читання “Інформаційна підтримка вступників для здобуття ступеня магістра на факультеті філології та соціальних комунікацій”

Культурний фронт України

Волонтерська діяльність. Кожен наразі намагається допомагати один одному, український народ об’єднався і потужно тримає оборону не тільки на передовій, а й у тилу. Багато людей спрямовують свою діяльність на допомогу країні!

Продовжити читання “Культурний фронт України”

У майбутніх хореографів відбулися творчі конкурси

Мистецтво врятує світ – підтвердженням цього стала талановитість і завзятість майбутніх хореографів нашого університету, які склали традиційне професійне випробування.

Продовжити читанняУ майбутніх хореографів відбулися творчі конкурси

Онлайн-тренінг самопізнання та самовдосконалення

Здатність до постійного пізнання себе та власного внутрішнього світу, високий рівень самопізнання та прагнення до самоаналізу, рефлексування мотивів, почуттів, емоцій, вчинків, вміння вирішувати власні проблеми є однією з ключових якостей зрілості фахівців системи «людина-людина» та забезпечує ефективність їх професійної діяльності. Саме тому, при фаховій підготовці майбутніх психологів, вчителів початкових класів, соціальних робітників, цьому аспекту важливо приділяти достатньо уваги.

Продовжити читання “Онлайн-тренінг самопізнання та самовдосконалення”