Засідання читацького клубу в День Української Державності: література і сьогодення

28 липня 2022 року відбулося чергове засідання читацького клубу, організоване і проведене кафедрою української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства БДПУ. Філологічне зібрання співпало з Днем Української Державності.

Продовжити читання “Засідання читацького клубу в День Української Державності: література і сьогодення”

День Української державності
для майбутніх соціальних працівників

Цьогоріч, 28 липня Україна відзначала вперше нове свято День Української державності, яке сьогодні має особливе, символічне значення і слугує доказом того, що маємо власну історію, і Україна та українці були, є і будуть. З нагоди державного свята зібралися усією дружною родиною спеціальності 231 Соціальна робота у складі здобувачів та викладачів кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “День Української державності
для майбутніх соціальних працівників”

28 липня Україна відзначає День Української Державності

День Української державності – день, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року №423 з метою відзначення понад тисячолітніх традицій українського державотворення. «День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу», – зазначив Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 24 липня.

Продовжити читання “28 липня Україна відзначає День Української Державності”