БДПУ – це спільнота однодумців, які навчають і навчаються разом

Бердянський державний педагогічний університет – це спільнота однодумців, які навчають і навчаються разом, незважаючи на труднощі. Повномасштабна війна, тимчасове переміщення нашого університету не стали перешкодою для сприяння професійному розвитку викладачів, проте внесли певні корективи в терміни реалізації програми підвищення кваліфікації «Ars Docendi». Разом ми змогли відновити наші зустрічі наприкінці липня та реалізувати ще 4 модулі програми: «Професійні ролі сучасного викладача ЗВО», «Педагогічна майстерність викладача», «Лідерство в освіті» та «Сучасні інтерактивні методи викладання».

Продовжити читання “БДПУ – це спільнота однодумців, які навчають і навчаються разом”

Організаційні зустрічі кураторів кафедри іноземних мов та методики викладання ФФСК БДПУ зі здобувачами вищої освіти

13-14 серпня 2022 року кафедрою іноземних мов та методики викладання були проведені організаційні зустрічі кураторів академічних груп зі здобувачами вищої освіти.
Під час інтенсивного ZOOM-спілкування учасники обговорили особливості синхронного та асинхронного навчання у сучасних надзвичайно складних умовах, що значно полегшується завдяки роботі на освітній програмі MOODLE, на якій розміщені необхідні навчально-методичні матеріали та рекомендації щодо самостійної реалізації ефективних освітніх процесів.

Продовжити читання “Організаційні зустрічі кураторів кафедри іноземних мов та методики викладання ФФСК БДПУ зі здобувачами вищої освіти”

START у новий навчальний рік під звуки сирен та вибухів

Сьогодні наша країна переживає ще один із найскладніших етапів в її історії. Війна внесла корективи в життя кожного, але й це не завадило студентам 3 курсу спеціальності 061 Журналістика зібратися на онлайн зустріч з куратором Анжелікою Шульженко.

Продовжити читання “START у новий навчальний рік під звуки сирен та вибухів”

Перші кроки в науці

Не зважаючи на всі складнощі та перешкоди військового часу 15
серпня 2022 року в Бердянському державному педагогічному
університеті
пройшли перші іспити для здобувачів третього рівня вищої освіти (аспірантури) з педагогічних спеціальностей.

Продовжити читання “Перші кроки в науці”