Сучасні педагогічні технології як засіб формування професійної майстерності майбутніх вихователів


27.09 відбувся заключний семінар з дисципліни «Теорія і технологія педагогічної системи М. Монтессорі» у здобувачів вищої освіти групи с201. В активній дискусії із викладачем – асистентом кафедри дошкільної освіти Наталі Григор’євої, здобувачі освіти обговорювали можливості впровадження Монтессорі-методу в дошкільну освіту в Україні, порівнювали традиційну дошкільну освіту та педагогічну систему Монтессорі.

Продовжити читання “Сучасні педагогічні технології як засіб формування професійної майстерності майбутніх вихователів”

Не дай собі закам’яніти: ЗУМО-розминка для всіх від студдесанту спеціальності 016 Спеціальна освіта

30 вересня ц.р. у рамках діяльності Студентського десанту S016 відбувся онлайн івент для здобувачів вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта на тему: «Не дай собі закам’яніти: ЗУМО-розминка для всіх».

Продовжити читання “Не дай собі закам’яніти: ЗУМО-розминка для всіх від студдесанту спеціальності 016 Спеціальна освіта”

Університет – це книга мого життя

З упевненістю можу сказати, що університет – це не просто установа, а книга мого різнокольорового неспокійного життя. І якщо почнемо гортати сторінки, то майже на кожній буде університет, оскільки разом з ним я зростала, тут навчалася, потім стала працювати, пройшовши шлях від асистента кафедри математики до доктора педагогічних наук, професора, декана факультету, заслуженого працівника освіти України.

Продовжити читання “Університет – це книга мого життя”

Ознайомлення з досвідом професіоналів – невід’ємний складник освітнього процесу майбутніх журналістів

Військовому журналісту складно
працювати на своїй війні”
Ірина Сампан

27 вересня 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 061 Журналістика четвертого року навчання стали учасниками вебінару-дискусії «Репортажі з війни: досвід Крістіни Бердинських» в межах вивчення дисципліни «Проблематика ЗМК».

Продовжити читання “Ознайомлення з досвідом професіоналів – невід’ємний складник освітнього процесу майбутніх журналістів”

Успішний педагог – успішна дитина

28 вересня 2022 року відбувся виховний захід для студентів-хореографів на тему «Дитина понад усе», який був присвячений професійному святу Дню позашкілля. Організатором заходу виступила доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Олена Мартиненко.

Продовжити читання “Успішний педагог – успішна дитина”

Поповнення в науково-педагогічному складі спеціальності «Хореографія»

Із 2022 року на посаді викладача кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін спеціальності «Хореографія» працює Дмитро Ільїн.

Продовжити читання “Поповнення в науково-педагогічному складі спеціальності «Хореографія»”

Привітання з Днем народження від колективу ФППОМ

Тетяно Ігорівно, щиро вітаємо Вас з Днем народження! У ці непрості для всіх часи Ви вдало поєднуєте не тільки викладацьку діяльність, а й займаєтеся благородною справою, підтримуючи всіх, хто цього потребує.

Продовжити читання “Привітання з Днем народження від колективу ФППОМ”

«Співи Землі»: на факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася традиційна Міжнародна наукова конференція

Кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Бердянського державного педагогічного університету 22–23 вересня 2022 року провела Міжнародну наукову конференцію «Співи Землі: біологія та екологія в літературі та культурі» (в онлайн-форматі). Захід присвятили 90-річчю БДПУ.

Продовжити читання “«Співи Землі»: на факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася традиційна Міжнародна наукова конференція”

Перші вітання з професійним святом

28 вересня 2022 року в комунальному закладі «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради відбувся святковий захід до Дня працівника освіти.

Продовжити читання “Перші вітання з професійним святом”

LIFEхаки від бувалих

У межах діяльності «Студентського десанту S016» 26.09.22 була проведена творча зустріч старшокурсників зі здобувачами денної форми навчання першого та другого курсів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “LIFEхаки від бувалих”