Сучасні педагогічні технології як засіб формування професійної майстерності майбутніх вихователів


27.09 відбувся заключний семінар з дисципліни «Теорія і технологія педагогічної системи М. Монтессорі» у здобувачів вищої освіти групи с201. В активній дискусії із викладачем – асистентом кафедри дошкільної освіти Наталі Григор’євої, здобувачі освіти обговорювали можливості впровадження Монтессорі-методу в дошкільну освіту в Україні, порівнювали традиційну дошкільну освіту та педагогічну систему Монтессорі.

Продовжити читання “Сучасні педагогічні технології як засіб формування професійної майстерності майбутніх вихователів”

Не дай собі закам’яніти: ЗУМО-розминка для всіх від студдесанту спеціальності 016 Спеціальна освіта

30 вересня ц.р. у рамках діяльності Студентського десанту S016 відбувся онлайн івент для здобувачів вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта на тему: «Не дай собі закам’яніти: ЗУМО-розминка для всіх».

Продовжити читання “Не дай собі закам’яніти: ЗУМО-розминка для всіх від студдесанту спеціальності 016 Спеціальна освіта”

Університет – це книга мого життя

З упевненістю можу сказати, що університет – це не просто установа, а книга мого різнокольорового неспокійного життя. І якщо почнемо гортати сторінки, то майже на кожній буде університет, оскільки разом з ним я зростала, тут навчалася, потім стала працювати, пройшовши шлях від асистента кафедри математики до доктора педагогічних наук, професора, декана факультету, заслуженого працівника освіти України.

Продовжити читання “Університет – це книга мого життя”

Ознайомлення з досвідом професіоналів – невід’ємний складник освітнього процесу майбутніх журналістів

Військовому журналісту складно
працювати на своїй війні”
Ірина Сампан

27 вересня 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 061 Журналістика четвертого року навчання стали учасниками вебінару-дискусії «Репортажі з війни: досвід Крістіни Бердинських» в межах вивчення дисципліни «Проблематика ЗМК».

Продовжити читання “Ознайомлення з досвідом професіоналів – невід’ємний складник освітнього процесу майбутніх журналістів”