Наноарт «Вільний птах» лауреат особливої премії конкурсу “NANOSCIENCE AS ART”

Наноарт наших науковців Яни Сичікової та Сергія Ковачова широко відомий у всьому світі. Нещодавно, наші науковці здобули чергову перемогу у конкурсі наукової фотографії “NANOSCIENCE AS ART” («Нанонаука як мистецтво») в особливій номінації Conference General Chairs’ Choice («Вибір генеральних голів конференції»)!

Продовжити читання “Наноарт «Вільний птах» лауреат особливої премії конкурсу “NANOSCIENCE AS ART””

Наші науковці на конференції NAP «Наноматеріали: застосування та властивості»

У Польщі відбулась Міжнародна конференція, організована СумДУ – NAP «Наноматеріали: застосування та властивості». Сумський державний університет організував її спільно з Сілезійським технологічним університетом (Silesian University of Technology) та IEEE Nanotechnology Council, за підтримки IEEE Magnetics Society та International Union for Pure & Applied Physics.

Продовжити читання “Наші науковці на конференції NAP «Наноматеріали: застосування та властивості»”

«Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету» покращили свої позиції в Index Copernicus

Фахове видання «Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету» індексуються наукометричними базами даних: Index Copernicus, Google Scholar, Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського тощо.

Продовжити читання “«Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету» покращили свої позиції в Index Copernicus”

Майстер-клас з сучасного клубного стилю танцю Jazz-fank у рамках обміну досвідом між студентами-хореографами

На цьому тижні відбулася цікава зустріч студентів-магістрантів спеціальності 014 Середня освіта (Хореографія) із здобувачами першого рівня вищої освіти спеціальностей 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія).

Продовжити читання “Майстер-клас з сучасного клубного стилю танцю Jazz-fank у рамках обміну досвідом між студентами-хореографами”

Неформальна освіта: нові можливості для самовдосконалення

Викладачі та студенти кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Бердянського державного педагогічного університету активно долучаються до різноманітних тренінгів, семінарів, вебінарів. 14 вересня 2022 року чеською школою School ToGo було організовано і проведено вебінар «Ми медіаграмотні».

Продовжити читання “Неформальна освіта: нові можливості для самовдосконалення”

Ювілейна польсько-українська конференція

15.09.2022 р. об 11.30 відбулося пленарне засідання 5-ої Міжнародної наукової конференції «Інформаційні та інноваційні технології в XXI столітті», яку організовано Вищою технічною школою в Катовіце спільно з Бердянським державним педагогічним університетом, Вищою школою економіки і менеджменту в Братиславі, Інститутом дослідження просторового розвитку, Інститутом підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку, Донецьким національним університетом імені Василя Стуса та Центральноукраїнським державним педагогічним університетом ім. Володимира Винниченка.

Продовжити читання “Ювілейна польсько-українська конференція”