Перші вітання з професійним святом

28 вересня 2022 року в комунальному закладі «Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара» Запорізької обласної ради відбувся святковий захід до Дня працівника освіти.

Продовжити читання “Перші вітання з професійним святом”

LIFEхаки від бувалих

У межах діяльності «Студентського десанту S016» 26.09.22 була проведена творча зустріч старшокурсників зі здобувачами денної форми навчання першого та другого курсів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “LIFEхаки від бувалих”

Професор Ігор Богданов: Університет був, є і буде!

Про перспективи БДПУ, 90-річчя університету, освітній процес та результати вступної кампанії. Говоримо з ректором БДПУ професором Ігорем Богдановим

Продовжити читання “Професор Ігор Богданов: Університет був, є і буде!”

Всеукраїнський форум «діти і освітянський фронт позашкілля» до дня позашкілля

25 вересня 2022 року було відзначено професійне свято «День позашкілля». 27 вересня Комітетом Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, НПУ імені М.П.Драгоманова спільно з Міжнародною асоціацією позашкільної освіти та іншими партнерами було проведено Всеукраїнський форум «Діти і освітянський фронт позашкілля» (лист МОН України №4/2517-22 від 15.09.2022 р.).

Продовжити читання “Всеукраїнський форум «діти і освітянський фронт позашкілля» до дня позашкілля”

Тримаємо зв’язок

Студрада факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти ініціювала придбання пауербанків для ЗСУ. Відгукнулися студенти різних курсів. Уже пакується посилка для воїнів, які захищають наші південні регіони.

Продовжити читання “Тримаємо зв’язок”

Чарівний світ казки

У День вихователя і дошкільного працівника України доцентка кафедри дошкільної освіти Алла Омеляненко разом зі студентками 202 та 203 груп спеціальності «Дошкільна освіта» запросили на виховну годину випускницю факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти письменницю Наталю Жиліну-Журу. У змістовній бесіді про значення тематичного читання авторка рекомендувала використовувати в освітньому процесі закладу дошкільної освіти казки зі збірників «Іграшкова скриня», «Якби звірі вміли говорити».

Продовжити читання “Чарівний світ казки”