Бердянську 195! Популяризуємо Україну німецькою мовою! Популяризуємо Україну німецькою мовою!

17 вересня 2022 року наше рідне місто Бердянськ святкує своє 195-річчя. Бердянський державний педагогічний університет тимчасово переміщений до Запоріжжя, але викладачі та студенти душею вдома.

Продовжити читання “Бердянську 195! Популяризуємо Україну німецькою мовою! Популяризуємо Україну німецькою мовою!”

Навчання в БДПУ – це не тільки участь в освітньому процесі, але й участь у Міжнародних наукових конференціях!

15 вересня 2022 року у Вищій технічній школі в Катовіце (Польща) відбулося пленарне засідання 5-ої Міжнародної наукової конференції “Інформаційні та інноваційні технології у ХХІ столітті”. Співорганізатором конференції був і наш університет. Завдяки проведенню конференції в гібридному форматі (офлайн та онлайн одночасно) студенти гуманітарно-економічного факультету БДПУ могли взяти участь в її роботі.

Продовжити читання “Навчання в БДПУ – це не тільки участь в освітньому процесі, але й участь у Міжнародних наукових конференціях!”

Ураїна майбутнього

«Якщо ти мрієш змінювати країну, шукаєш для себе нові класні можливості для саморозвитку, хочеш взяти участь у якомусь інтерактивні та поспілкуватися, то тобі на зустріч з випускником спеціальності Соціальна робота нашого факультету Антоном Сердюченком» – таке оголошення анонсувало чергову п’ятничну кураторську годину для студентів 2, 3 та 4 курсів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “Ураїна майбутнього”