Успішний педагог – успішна дитина

28 вересня 2022 року відбувся виховний захід для студентів-хореографів на тему «Дитина понад усе», який був присвячений професійному святу Дню позашкілля. Організатором заходу виступила доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Олена Мартиненко.

Продовжити читання “Успішний педагог – успішна дитина”

Поповнення в науково-педагогічному складі спеціальності «Хореографія»

Із 2022 року на посаді викладача кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін спеціальності «Хореографія» працює Дмитро Ільїн.

Продовжити читання “Поповнення в науково-педагогічному складі спеціальності «Хореографія»”

Привітання з Днем народження від колективу ФППОМ

Тетяно Ігорівно, щиро вітаємо Вас з Днем народження! У ці непрості для всіх часи Ви вдало поєднуєте не тільки викладацьку діяльність, а й займаєтеся благородною справою, підтримуючи всіх, хто цього потребує.

Продовжити читання “Привітання з Днем народження від колективу ФППОМ”

«Співи Землі»: на факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася традиційна Міжнародна наукова конференція

Кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Бердянського державного педагогічного університету 22–23 вересня 2022 року провела Міжнародну наукову конференцію «Співи Землі: біологія та екологія в літературі та культурі» (в онлайн-форматі). Захід присвятили 90-річчю БДПУ.

Продовжити читання “«Співи Землі»: на факультеті філології та соціальних комунікацій відбулася традиційна Міжнародна наукова конференція”