Кураторські години до Дня рідного Бердянська

Доброю традицією стали вже кураторські години на гуманітарно-економічному факультеті Бердянського державного педагогічного університету. Заздалегідь оголошені теми із задоволенням готують як куратори, так і здобувачі. Дуже часто запрошують декана Тамару Макаренко, гостей університету, випускників, батьків здобувачів, стейкхолдерів і просто цікавих людей.

Продовжити читання “Кураторські години до Дня рідного Бердянська”

Професійний розвиток викладачів кафедри початкової освіти в умовах зміненої реальності

Війна в Україні привнесла нові виклики та змусила всіх освітян адаптуватись та перелаштувати свою роботу на дистанційний режим. Виключенням не став і Бердянський державний педагогічний університет, який, попри всі випробування, продовжує підтримувати якість освітньої діяльності в закладі.

Продовжити читання “Професійний розвиток викладачів кафедри початкової освіти в умовах зміненої реальності”

Благодійна онлайн лекція «Цікава історія сучасного танцю» від фахівця-практика Юлії Грішиної

Юлія Грішина – директорка школи сучасного танцю та перформансу Holy dance school м. Харків, викладачка, практик танцю, спеціаліст сучасної хореографії (ХДАК), танцівниця, перформерка, хореографиня.

Продовжити читання “Благодійна онлайн лекція «Цікава історія сучасного танцю» від фахівця-практика Юлії Грішиної”

Інформаційні бесіди «Без мови не буде ані людини, ані держави»

З метою виконання абзацу дев’ятого пункту 2 плану заходів з підготовки та відзначення 31-ї річниці незалежності України, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2022 р. № 737,протягом вересня 2022 року викладачами кафедри української мови та славістики факультету філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету проведено інформаційні бесіди «Без мови не буде ані людини, ані держави» для здобувачів груп 1УМЛ, 2УМЛ, 3УМЛ, 4УМЛ, м2УМЛ, присвячені 31-й річниці незалежності України, видатним історичним особистостям та сучасним діячам українського державотворення та захисникам української державності.

Продовжити читання “Інформаційні бесіди «Без мови не буде ані людини, ані держави»”