Студенти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти вивчають, знають і творять історію України

На початку вересня 2022 року, протягом тижня кураторами груп для всіх бажаючих студентів факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти проведено онлайн кінолекторій на тему: «Війна за державу. Перша незалежна. Карпатська Україна». З лекції студенти дізналися, що в березні 1939 р. українці на Закарпатті стали першим у міжвоєнній Європі народом, що не змирився із анексією, а зі зброєю в руках став на захист своєї свободи від агресії сусідніх держав.

Продовжити читання “Студенти факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти вивчають, знають і творять історію України”

Усе наше, все зветься Україна!

До 31-ої річниці Незалежності України на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти для студентів всіх курсів денної форми навчання влаштували перегляд та обговорення вітчизняного документального короткометражного фільму «Січ» (https://www.youtube.com/watch?v=9zoiIRnUWx8), у якому автори та герої спробували відповісти на запитання:

Продовжити читання “Усе наше, все зветься Україна!”

Патріотизм і духовність в умовах воєнного стану

На початку вересня 2022 року студенти старших курсів факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти переглянули воєнно-драматичну художню кінокартину «Іловайськ 2014. Батальйон» українського виробництва, приурочену до Дня пам’яті захисників України. Цей фільм режисера Івана Тимченка (сценарій Михайла Бриниха й Тараса Констанчука) розкриває трагічні події російсько-української війни на Донбасі, що сталися в липні-серпні 2014 року.

Продовжити читання “Патріотизм і духовність в умовах воєнного стану”

Професійний розвиток викладачів кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін

Викладачі кафедри Віра БурназоваЮлія Тараненко і Наталя Кривунь пройшли підвищення кваліфікації «Ars Docendi». Наприкінці липня Центром викладацької майстерності БДПУ були відновлені і реалізовані ще 4 модулі програми: «Професійні ролі сучасного викладача ЗВО», «Педагогічна майстерність викладача», «Лідерство в освіті» та «Сучасні інтерактивні методи викладання».

Продовжити читання “Професійний розвиток викладачів кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін”

Підготовка майбутніх учителів фізичної культури до роботи у Новій українській школі

20 вересня 2022 року викладачі кафедри теорії та методики фізичного виховання Бердянського державного педагогічного університету, а також здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) стали учасниками Всеукраїнського вебінару, який був присвячений проблемі підвищення ефективності фізкультурно-оздоровчої роботи закладу освіти НУШ в умовах воєнного стану.

Продовжити читання “Підготовка майбутніх учителів фізичної культури до роботи у Новій українській школі”

Пишаюся: я – студентка БДПУ!

Зараз ми всі знаходимося дуже не в простих обставинах і кожного дня мріємо про головне – це мир. Кожен із нас перебуває в різних містах і країнах. Але всі абітурієнти, які хотіли і прагнули вступити в омріяний університет, зробили все, щоб стати студентом.
Так само і я мріяла навчатися в Бердянському державному педагогічному університеті. Моя мрія здійснилася: зараз я студентка 1 курсу факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти!

Продовжити читання “Пишаюся: я – студентка БДПУ!”