Навчально-логопедична лабораторіяпрацює на своєму фронті!

Здобувачі вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта продовжують свою роботу в рамках Навчально-логопедичної лабораторії. Команда розумних, натхненних та «закоханих» у свою майбутню професію здобувачів вищої освіти надають корекційно-розвиткову допомогу дітям з освітніми труднощами, здійснюють консультативно-просвітницьку діяльність серед населення в оновленому форматі онлайн!

Продовжити читання “Навчально-логопедична лабораторіяпрацює на своєму фронті!”

Прокачай свої цифрові навички у Цифро Хабі Студдесанту S016

Якщо Ви відчуваєте себе «динозавром» у використанні цифрових платформ та сервісів, користуєтесь гаджетом на примітивному рівні «друк та виправлення повідомлення», бажаєте прокачати свої діджитал-skills і круто провести з користю час разом у дружній компанії – то тобі до нашого Telegram-каналу , де в рамках діяльності Студентського десанту S016 ЦифроХаб стартує лінійка найкрутіших онлайн-івентів із підвищення цифрової компетентності майбутніх вчителів спеціальної освіти!

Продовжити читання “Прокачай свої цифрові навички у Цифро Хабі Студдесанту S016”

Vivat. Першокурсники! Vivat. БДПУ!

Початок навчання у вищому закладі освіти традиційний, більш менш однаковий за змістом захід. Але війна в Україні змінила не тільки життя тисяч людей, але й внесла корективи в перше знайомство першокурсників із університетом та факультетом. Монітор став тим віконцем, через яке вони вперше зазирнули до студентського світу. І так по-різному вони його сприймали! Хтось із захопленою посмішкою, хтось із цікавістю, а дехто – з відтінком тривоги.

Продовжити читання “Vivat. Першокурсники! Vivat. БДПУ!”

Знання – наша сила, мистецтво – наша зброя

Мистецтво може намагатися бути поза політикою, але поза соціумом бути не може. Від Шекспіра до Ремарка, від іконописців до Далі митці висвітлюють соціально-гострі, важливі думки свого часу. Сьогодні герб України – це не просто державний символ, це ідея!

Продовжити читання “Знання – наша сила, мистецтво – наша зброя”

Підвищення кваліфікації викладачів факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини

9 вересня 2022 року в режимі онлайн відбувся Міжнародний семінар для працівників сфери фізичної культури і спорту «Фітнес на захисті фізичного і психічного здоров’я під час війни». Організаторами заходу стали Спортивний комітет України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Всеукраїнський центр здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Ukraine Active.

Продовжити читання “Підвищення кваліфікації викладачів факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини”

Відродження «Миколаївки»

Миколаївський розпис (Миколаївка) – вид декоративно-ужиткового малярства, що бере свій початок і назву від села Миколаївка на Новомосковщині. Перші згадки про розпис, характерний для цієї місцевості, з’явилися приблизно триста років тому. Барвисті квіти, соковиті ягоди, листя й галузки, нанесені впевненими, розмашистими мазками.

Продовжити читання “Відродження «Миколаївки»”