Закордонна публікація монографії доцентки кафедри іноземних мов та методики викладання Оксани Халабузар

У сучасному швидко змінюваному світі надзвичайно важливими є навички оперативно орієнтуватися в інформаційному полі, критично оцінювати ситуацію, робити висновки та приймати виважені, вірні рішення. Все це стає можливим за умови сформованого логічного мислення майбутнього фахівця і саме цей аспект фахової підготовки був розкритий у монографії доцентки Оксани Халабузар “Formation of the Students’ Logical Skills”, що була видана англійською мовою у 2020 році у міжнародному виданні та пропонується для покупки на платформах Amazon, Ebay та ін.

Продовжити читання “Закордонна публікація монографії доцентки кафедри іноземних мов та методики викладання Оксани Халабузар”

YOU CAN!

Продовжувати навчання в умовах невизначеності – справа нелегка. Треба багато сил та ресурсів, щоб залишатися в тонусі, відвідувати навчальні заняття, успішно поєднувати самопідготовку та роботу, розвиватися як особистість, не забувати про побут – і це все одночасно.

Продовжити читання “YOU CAN!”

Тренінг із грантрайтингу від Фонду Східна Європа як шлях до самовдосконалення викладачів кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін

З 20 по 22 вересня 2022 року відбувся тренінг із грантрайтингу від Фонду Східна Європа в форматі онлайн на освітній платформі ZOOM. Тренінг пройшли доцентки кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету Віра Бурназова і Юлія Тараненко.

Продовжити читання “Тренінг із грантрайтингу від Фонду Східна Європа як шлях до самовдосконалення викладачів кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін”