День Української Державності на кафедрі іноземних мов і методики викладання

Декілька днів тому ми вперше святкували День Української Державності, свято, яке поєднує минуле і сучасне. Наша історія – це не 30 років незалежності, вона бере свій початок більш як тисячоліття тому із Київської Русі. Саме 28 липня не є випадковою датою, адже в цей день ми також відзначаємо День хрещення Київської Русі князем Володимиром. День української державності було запроваджено з метою звернення уваги суспільства на традиції національного державотворення. І зараз, у розпал кривавої війни, нам конче необхідно пам’ятати сторінки нашого минулого.

Продовжити читання “День Української Державності на кафедрі іноземних мов і методики викладання”

День Української Державності: Надбання тисячоліть

Уперше в історії 28 липня 2022 року Україна відзначала День Української Державності. У ці дні на факультеті філології та соціальних комунікацій БДПУ відбулися заходи з нагоди новоствореного свята: виховна година «День Української Державності: надбання тисячоліть» (3УМЛ), «Популяризація та формування позитивного іміджу України у світі» (1УМЛ та 2УМЛ).

Продовжити читання “День Української Державності: Надбання тисячоліть”

Волонтерство за покликом душі! Робимо добро – наближаємо перемогу!

Студенти спеціальності «Хореографія» Бердянського державного педагогічного університету та їх викладачі не припиняють здійснювати волонтерську діяльність на підтримку українців на території України та за її межами.

Продовжити читання “Волонтерство за покликом душі! Робимо добро – наближаємо перемогу!”

З Україною в серці!

28 липня 2022 року наша молода держава, яка є спадкоємницею понад тисячолітніх традицій українського державотворення, вперше святкувала День державності. Студенти факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти БДПУ теж долучилися до цієї події. Впродовж тижня в рамках літнього онлайн-табору ФДССО «Summer camp» були проведені різноманітні заходи, які завершилися тематичним днем, присвяченим Україні – «З Україною в серці!»

Продовжити читання “З Україною в серці!”