«БДПУ – форпост виховної та просвітницької діяльності в громаді»: ректор Ігор Богданов про поїздку до Києва

Щойно повернувся з Києва. Хочу поділитись деякими враженнями.
Приїхав у столицю 12 липня приблизно о 23:00, ліг спати вже після опівночі. Прокинувся від такого потужного вибуху, який можна поставити в один ряд з вибухами у Вінниці торік і в Запоріжжі біля місця мого тимчасового проживання. Отже, поки триває війна в нашій державі немає безпечних місць. Ворог може вдарити всюди.

Продовжити читання “«БДПУ – форпост виховної та просвітницької діяльності в громаді»: ректор Ігор Богданов про поїздку до Києва”

Реалізація цілей сталого розвитку України Бердянським державним педагогічним університетом

У вересні 2015 року в рамках 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку під час Саміту підсумковим документом «Перетворення нашого світу: порядок денний у сфері сталого розвитку до 2030 року» було затверджено 17 Цілей Сталого Розвитку та 169 завдань. Україна, як і інші країни-члени ООН, приєдналася до глобального процесу забезпечення сталого розвитку.

Продовжити читання “Реалізація цілей сталого розвитку України Бердянським державним педагогічним університетом”

Зустрічі, плани, розвиток

14 липня 2023 року в Києві відбулася робоча зустріч голови Бердянської районної державної адміністрації Олексія Бакая, ректора Бердянського державного педагогічного університету Ігоря Богданова з народним депутатом України Єгором Чернєвим.

Продовжити читання “Зустрічі, плани, розвиток”