Програма Access 2021-2023: фінал дворічної подорожі

Цього літа пройшли фінальні етапи дворічної Програми малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні «English Access Microscholarship Program 2021-2023». Ця програма впроваджується на базі Бердянського державного педагогічного університету з 2017 року, а у 2021-2023 роках участь у ній взяли 20 здобувачів вищої освіти, які навчаються на різних ОПП, зокрема «Середня освіта (англійська мова та література)» і «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)». Викладачами є доцентки кафедри іноземних мов і методики викладання Богдана Салюк та Ірина Школа.

Продовжити читання “Програма Access 2021-2023: фінал дворічної подорожі”

Викладач БДПУ – випускник Академії права та політики Європейського Союзу Гентського університету

Наприкінці літа доцент кафедри правознавства Мирошниченко Володимир Олександрович успішно завершив навчання на інтенсивній сертифікатній програмі в онлайн-академії права та політики Європейського Союзу для українських викладачів (Університет м. Гент, Бельгія) («OnlineUGentAcademyon EU andPolicyforUkrainianLectures» (Academy4UA)).

Продовжити читання “Викладач БДПУ – випускник Академії права та політики Європейського Союзу Гентського університету”

Студентське самоврядування – невід’ємна частина університетського життя.

28 серпня, розпочався чотириденний інтенсив StudWay BSPU. Студенти мали змогу переглянути віртуальну екскурсію стінами університету, ознайомитись із його структурою. Також у програму був включений невеличкий екскурс «Що таке студентська рада та з чим його їсти?»

Продовжити читання “Студентське самоврядування – невід’ємна частина університетського життя.”

Починаємо велику відбудову країни

У серпні 2023 року в межах Програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA, яка започаткована Міністерством молоді і спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії, здобувачки факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Катерина Клец та Дар’я Юрченко взяли участь у відновленні молодіжного центру в місті Кропивницькому.

Продовжити читання “Починаємо велику відбудову країни”

«Retreat for Displaced Teachers» by Progresylni

Завідувачка кафедри ТМНМД БДПУ Віра Бурназова(Vira Burnazova-Usova) з 14.08.23 по 17.08.23 взяла участь у літньому таборі «Retreat Cap for Displaced Teachers», організованому ГО «Прогресильні» за підтримки The German Marshall Fund.

Продовжити читання “«Retreat for Displaced Teachers» by Progresylni”

Вітаємо наших здобувачів із призначенням іменних академічних стипендій

Бердянський державний педагогічний університет вітає здобувачок Баєву Тетяну (факультет фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти), Лазаренко Вікторію (факультет дошкільної, спеціальної та соціальної освіти) і Руденко Марину (факультет психолого-педагогічної освіти та мистецтв) з призначенням академічних стипендій Президента України на перший семестр 2023-2024 н.р. (наказ МОН номер 959 від 09.08.2023).

Продовжити читання “Вітаємо наших здобувачів із призначенням іменних академічних стипендій”

Вітаємо з призначенням стипендії

Бердянський державний педагогічний університет щиро вітає Єву Дніпровську, здобувачку ІІІ курсу спеціальності Фізична терапія, ерготерапія факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини, з призначенням академічної стипендії імені Героя Небесної Сотні Василя Мойсея на 2023–2024 н.р.

Продовжити читання “Вітаємо з призначенням стипендії”

Підсумки конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди»: впевнена перемога Бердянського державного педагогічного університету

У грудні 2022 року Національний фонд досліджень України оголосив новий конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди». Його метою є фінансування колективних наукових проєктів, спрямованих на вирішення невідкладних питань відбудови України у воєнний та повоєнний періоди.

Продовжити читання “Підсумки конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди»: впевнена перемога Бердянського державного педагогічного університету”

Соціальна програма Scholarship: «Оплата за весь рік навчання»

У цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. У зв’язку з цим соціальна програма Scholarship надає можливість здобувачам вищої освіти отримати безкоштовне навчання.

Продовжити читання “Соціальна програма Scholarship: «Оплата за весь рік навчання»”

Участь БДПУ в Міжнародних козацьких громадсько-політичних зборах

17 серпня 2023 року Бердянський державний педагогічний університет долучився до Міжнародних козацьких громадсько-політичних зборів на підтримку Формули Миру Президента України Володимира Зеленського та європейської інтеграції нашої держави. Захід відбувся в стінах Запорізького Січового колегіуму і спрямований на виконання державної Стратегії національної безпеки України, згідно плану роботи Українського козацького Руху Опору російським агресорам і окупантам,  Міжнародного Конгресу Українського козацтва, координаційної ради з питань розвитку козацтва при ЗОДА.

Продовжити читання “Участь БДПУ в Міжнародних козацьких громадсько-політичних зборах”

Зустріч представників хореографічної спільноти України

 12 серпня 2023 року в режимі онлайн-формату за допомогою платформи Zoom відбулося Всеукраїнське відкрите громадське обговорення проєкту «Перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої та фахової передвищої освіти» серед зацікавленої хореографічної спільноти України.

Продовжити читання “Зустріч представників хореографічної спільноти України”

«SUMMERCAMPFDSSO 2.0» – Простір для неформального спілкування

«Найбільша розкіш у світі – це розкіш людського спілкування»

(Антуан де Сент-Екзюпері)

Таку розкіш подарував учасникам онлайн-літній табір факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти «SummercampFDSSO 2.0». Вже вдруге табір збирає влітку небайдужих людей, які найвище за все цінують обмін думками, бажання зростати особистісно та вчитися один від одного чомусь корисному.

Продовжити читання “«SUMMERCAMPFDSSO 2.0» – Простір для неформального спілкування”