Програма Access 2021-2023: фінал дворічної подорожі

Цього літа пройшли фінальні етапи дворічної Програми малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США в Україні «English Access Microscholarship Program 2021-2023». Ця програма впроваджується на базі Бердянського державного педагогічного університету з 2017 року, а у 2021-2023 роках участь у ній взяли 20 здобувачів вищої освіти, які навчаються на різних ОПП, зокрема «Середня освіта (англійська мова та література)» і «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, друга – німецька)». Викладачами є доцентки кафедри іноземних мов і методики викладання Богдана Салюк та Ірина Школа.

Продовжити читання “Програма Access 2021-2023: фінал дворічної подорожі”

Викладач БДПУ – випускник Академії права та політики Європейського Союзу Гентського університету

Наприкінці літа доцент кафедри правознавства Мирошниченко Володимир Олександрович успішно завершив навчання на інтенсивній сертифікатній програмі в онлайн-академії права та політики Європейського Союзу для українських викладачів (Університет м. Гент, Бельгія) («OnlineUGentAcademyon EU andPolicyforUkrainianLectures» (Academy4UA)).

Продовжити читання “Викладач БДПУ – випускник Академії права та політики Європейського Союзу Гентського університету”

Студентське самоврядування – невід’ємна частина університетського життя.

28 серпня, розпочався чотириденний інтенсив StudWay BSPU. Студенти мали змогу переглянути віртуальну екскурсію стінами університету, ознайомитись із його структурою. Також у програму був включений невеличкий екскурс «Що таке студентська рада та з чим його їсти?»

Продовжити читання “Студентське самоврядування – невід’ємна частина університетського життя.”

Починаємо велику відбудову країни

У серпні 2023 року в межах Програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA, яка започаткована Міністерством молоді і спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та уряду Японії, здобувачки факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Катерина Клец та Дар’я Юрченко взяли участь у відновленні молодіжного центру в місті Кропивницькому.

Продовжити читання “Починаємо велику відбудову країни”