Підсумки конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди»: впевнена перемога Бердянського державного педагогічного університету

У грудні 2022 року Національний фонд досліджень України оголосив новий конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди». Його метою є фінансування колективних наукових проєктів, спрямованих на вирішення невідкладних питань відбудови України у воєнний та повоєнний періоди.

Продовжити читання “Підсумки конкурсу «Наука для відбудови України у воєнний та повоєнний періоди»: впевнена перемога Бердянського державного педагогічного університету”

Соціальна програма Scholarship: «Оплата за весь рік навчання»

У цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. У зв’язку з цим соціальна програма Scholarship надає можливість здобувачам вищої освіти отримати безкоштовне навчання.

Продовжити читання “Соціальна програма Scholarship: «Оплата за весь рік навчання»”

Участь БДПУ в Міжнародних козацьких громадсько-політичних зборах

17 серпня 2023 року Бердянський державний педагогічний університет долучився до Міжнародних козацьких громадсько-політичних зборів на підтримку Формули Миру Президента України Володимира Зеленського та європейської інтеграції нашої держави. Захід відбувся в стінах Запорізького Січового колегіуму і спрямований на виконання державної Стратегії національної безпеки України, згідно плану роботи Українського козацького Руху Опору російським агресорам і окупантам,  Міжнародного Конгресу Українського козацтва, координаційної ради з питань розвитку козацтва при ЗОДА.

Продовжити читання “Участь БДПУ в Міжнародних козацьких громадсько-політичних зборах”