Світло для України. Представники БДПУ на синхротронному семінарі SOLARIS щодо застосування нано- та мікрорентгенівської спектроскопії

23 січня 2024 року стартував вже другий семінар ініціативи Light for Ukraine «Synchrotron workshop at SOLARIS towards Nano and micro X-ray spectroscopy applications».
Бердянський державний педагогічний університет на цій події представляла проректорка з наукової роботи Яна Сичікова.

Продовжити читання “Світло для України. Представники БДПУ на синхротронному семінарі SOLARIS щодо застосування нано- та мікрорентгенівської спектроскопії”

БДПУ – єдиний в Запорізькій області університет, чиї розробки фінансуються НФДУ

Національний фонд досліджень України – єдиний державний фонд фінансування передових наукових наукових проектів та інноваційних розробок. Цього року в Бердянському державному педагогічному університеті виконується два дослідження у межах конкурсів НФДУ.

Продовжити читання “БДПУ – єдиний в Запорізькій області університет, чиї розробки фінансуються НФДУ”

Бердянський державний педагогічний університет – лідер серед впроваджень наукових досліджень

Відповідно до наказу МОН України (№ 19 від 10.01.2024) про обсяги фінансування прикладних і фундаментальних досліджень на 2024 рік БДПУ отримав фінансування у розмірі 3710,700 тис. грн. і посів друге місце серед педагогічних університетів України (після Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 4660,000 тис.грн) та став другим серед ЗВО Запорізької області.

За матеріалами наукового відділу