Викладачі університету навчаються монтувати відео

За сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) у Бердянському державному педагогічному університеті розпочалась підготовка викладачів до роботи з отриманим раніше технічним обладнанням для покращення дистанційного навчання. Від Проєкту USAID за грантом “Підтримка дистанційного навчання для Бердянського державного педагогічного університету” навчальний заклад отримав ліцензійне програмне забезпечення, конференц-набори, ноутбуки, телевізор, проєктор, інтерактивна дошка, а також чотири індивідуальні набори для відеоконференцій та запису.

9 лютого 2021 року для 20 викладачів університету відбулось перше онлайн-заняття, на якому тренер Movieschool Олег Куторга ознайомив з основами монтажу відео та загальними прийомами зйомки відеоматеріалів, а також розповів як користуватись програмним забезпеченням Adobe Premier Pro для створення власних відеоматеріалів та їх публікації.

Використання ліцензійного програмного забезпечення та отриманого обладнання дозволяє створити відповідне і якісніше середовище для дистанційного навчання на базі університету та забезпечить одночасну роботу зі студентами в умовах дистанційного та змішаного навчання. Це також забезпечить оптимізацію навчальних процесів та їх своєчасне виконання, покращить кількісні та якісні результати, підтримку викладачів у реальному часі зі студентами через відповідні канали зворотного зв’язку та забезпечить більш широкий спектр освітніх послуг для ширшої цільової групи представників на основі принципів інклюзивного навчання протягом усього життя.

Антон Сердюченко,

провідний фахівець з

інноваційної діяльності БДПУ


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print