Міжнародні зустрічі з випускниками Бердянського державного педагогічного університету.

До 90-річчя Бердянського державного педагогічного університету, Міжнародного Дня науки та Міжнародного дня логопеда було організовано та проведено серію воркшопів від випускників БДПУ.

Учасниками таких зустрічей були здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта денної та заочної форми, викладачі кафедри прикладної психології та логопедії.
Усі зустрічі мали спільне гасло, «Найбільша цінність БДПУ – це люди, Логопед – це стиль життя, Логопеди БДПУ – по всій земній кулі!» І це справді, так.
Після повномаштабного вторгнення на територію України, початку війни люди нашої держави змінили свій звичайний спосіб життя, багато хто був вимушений поїхати із дому. Але наші випускники-логопеди попри всі труднощі, знаходячись у різних куточка світу продовжили свій професійний шлях, продовжили важливу місію – допомагати дітям, надавати їм корекційно-розвиткові послуги. Через такі обставини тепер увесь світ знає, де здобувають освіту найкращі фахівці, і де працюють найкращі логопеди та педагоги.
До зустрічей долучились випускники БДПУ спеціальності 016 Спеціальна освіта різних років Світлана Гузенко, Тетяна Чумак, Марина Касінова, Ліля Кучер, Ганна Бикова, які розповіли про свої унікальні історії професійного шляху, розкрили специфіку надання корекційно-розвиткових послуг у Великій Британії, Швейцарії, Італії, Франції. Кожна зустріч була інформативно насиченою, викликала дискусію, а також кожен присутній мав змогу отримати відповіді на питання у межах теми обговорення.
Щиро вдячні нашим випускникам за цікаву, продуктивну роботу, корисну інформацію, приємне спілкування!

Працюємо разом, працюємо заради перемоги!
Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та підтримувати Україну!

Cтарша викладачка кафедри прикладної психології та логопедії

Синиця Аліна Олександрівна


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print