Обговорення ОПП “Психологія тренінгової роботи” з магістрантами-першокурсниками

Наприкінці настановчої сесії здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія обговорили освітньо-професійну програму “Психологія тренінгової роботи”.

В ході зустрічі, яка була організована гарантом програми, доценткою кафедри психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ Ольгою Фроловою, здобувачі мали можливість детально ознайомитися з метою та особливістю ОПП, її орієнтацією, можливістю працевлаштування та подальшого навчання. Гарант проаналізувала освітні компоненти програми, показала їх структурно-логічні зв’язки, висвітлила програмні компетентності та програмні результати навчання.

На зустрічі були присутні керівництво факультету, викладачі кафедри психології, які відповіли на різні питання здобувачів. А питання здобувачів стосувалися і майбутньої практики, і кваліфікаційних робіт, і дисциплін вільного вибору. Такі зустрічі є ефективними, оскільки фокусують робочу групу освітньо-професійної програми на її подальше вдосконалення з урахуванням індивідуальних інтересів та запитів здобувачів вищої освіти.

За матеріалами кафедри психології


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print

Залишити відповідь