Перемога в Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Super Art Winter– 2023»

В останній день 2023 року, який був сповнений різними подіями – болем і щастям, поразками й надіями, волею й безсиллям, вірою й розчаруванням, падіннями й успіхами – маємо ще одну перемогу у VІ Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв “Super Art Winter – 2023“, організованому за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Харківської державної академії культури, Благодійного фонду підтримки талановитих дітей та молоді «Жар-Птиця».

Особливі вітання адресуємо Ірині Глазуновій, здобувачці 3 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), яка посіла почесне І місце у номінації інструментальне мистецтво, фортепіано,  та її натхненниці, доцентці КТМНМД Вірі Бурназовій за високу професійну майстерність та вагомий внесок у розвиток культури й водночас за важливу підтримку Збройних Сил України.

Разом ми стаємо невід’ємною частиною тієї могутньої сили, яка несе красу та високий стандарт досягнень.

У цей святковий період, коли навколо запалюються вогнями казкові сцени всупереч систематичним сигналам повітряної тривоги та черговим бомбардування агресора,  бажаємо лауреатці та її викладачу не тільки подальших перемог у конкурсах, але й найміцнішого здоров’я, тепла у серці та безмежного творчого креативу.  Ваші таланти – це справжнє джерело натхнення для усіх.

Нехай кожен наступний підготовлений вами музичний твір буде як промені світла, які пробиваються крізь хмари та роблять наше життя більш яскравим та насиченим. Разом з Вами ми наближаємося до перемоги – перемоги таланту, краси та людяності.

Зі святами та найкращими побажаннями!

За матеріалами кафедри ТМНМД


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print