Студент року БДПУ – 2022

Що може завадити нашому університету обрати кращих студентів? Війна – ні! Графік відключення світла – ні! Перебування нашої університетської родини в кардинально різних куточках Земної кулі – знову ні! Як бачимо, ніщо не змусить нас забути про традиційний захід, який кожен рік організовує наш університет.

Цього року нагородження відбулося 19 листопада знову в дистанційному режимі, але емоції всіх присутніх можна було відчути і через екран. Перше привітальне слово було надано ректору БДПУ Ігорю Богданову, який подякував всім учасникам за їх активність протягом року та побажав кожному удачі. І розпочалася бентежна та найзагадковіша мить для кожного, хто був номінований у тій чи іншій категорії.

Тож, привітайте наших найактивніших студентів 2022 року:
Перемогу в головні номінації «Студент року БДПУ – 2022» виборола Клец Катерина (4 курс ФДССО)
Студент – вчений рокуПономарь Ольга (2 курс магістратури ФФСК) та Тиховод Катерина (2 курс магістратуриФФМКТО)
Студент – лідер студентського самоврядуванняКлец Катерина (4 курсФДССО)
Студент – суспільний діяч рокуГорбаль Ярослав (2 курс магістратури ГЕФ)
Студент – артист рокуЄрємейчук Марія (4 курс ФППОМ) та Коваленко Яна (2 курс магістратури ФФСК)
Студент – спортсмен рокуБочаров Максим (2 курс ФФКСЗЛ)
Студент – журналіст рокуНапрягло Вікторія (3 курс ФФСК)
Студент – волонтер рокуВажна Анастасія (3 курс ФДССО), Гердова Катерина (4 курс ФДССО), Рижова Ганна (3 курс ГЕФ), Тесля Гліб (2 курс ФФМКТО), Костєвіч Сергій (3 курс ФППОМ)
Студент – староста рокуКулагіна Серафима (2 курс ФДССО)
Студентська сім’я рокуКолісниченко Валерій (1 курс магістратури ФФКСЗЛ) та Дрожа Дарія (2 курс магістратури ФФМКТО)
Студент – патріот року –цього року ним став кожен, хто залишився відданим не тільки Україні, а й Бердянському державному педагогічному університету; кожен, хто на своєму фронті боронить право нашої держави на існування і наближає нашу Перемогу! Разом наша університетська родина – це нездоланна фортеця!


Після оголошення результатів, ректор Ігор Богданов наголосив на тому, що кожен із номінантів вже є переможцем і гордістю університету. І задля мотивування до подальших звершень, всі переможці отримають подяки, грамоти і грошову премію, яку профспілка університету на чолі з Віталієм Лолою, змогла виділити, не зважаючи на таке тяжке становище.
Нагадаємо, що конкурс «Студент року» проводиться вже багато років, і покликаний відзначити найкращих студентів, які упродовж навчального року проявили себе у всіх напрямках студентського життя.
Хочеться побажати всім учасникам творчої наснаги, сил та успіхів для нових відкриттів та звершень. Щоб ніхто і ніщо не змогло відбити у вас жагу до навчання та діяльності, як у стінах університету, так і за його межами. Нехай всі висоти життя завжди вам підкорюються, задля вашого добробуту та в ім’я процвітання України!

Люби БДПУ!
Шануй БДПУ!
Примножуй його успіхи та перемоги!

Напрягло Вікторія


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print