Студентська олімпіада з соціальної педагогіки – 2024

Студентські олімпіади є складовою науково-дослідної роботи університету взагалі та профілюючих кафедр зокрема. Цей вид роботи спрямований на підготовку до наукової діяльності молодої творчої генерації майбутніх спеціалістів, розвиток професійних уподобань та  потреб, мотиваційної сфери та критичності розуму, самостійності та оригінальності мислення.

19 квітня 2024 року на кафедрі соціальної роботи та інклюзивної освіти ФДССО відбувся І тур комплексної студентської олімпіади для здобувачів першого (бакалаврського) рівня, які навчаються на спеціальності 231 Соціальна робота за ОПП «Соціальна робота та соціальна педагогіка».

Програмою олімпіади передбачалося три види завдань: проходження тестування; визначення можливих дій соціального працівника. соціального педагога у наведеній ситуації з врахуванням досягнень вивчених дисциплін; творче завдання з визначення соціальної проблеми в українських народних казках.

Відповідаючи на питання тесту, студенти продемонстрували обізнаність з теоретико-методологічними засадами соціальної роботи та соціальної педагогіки, сучасними досягненнями в цих галузях; у другому й третьому завданнях – логічно мислити, аналізувати, порівнювати, узагальнювати, аргументувати свої думки, робити обґрунтовані висновки.

За результатами студентської олімпіади констатовано відповідність підготовки здобувачів програмовим результатам навчання за ОПП.

Переможницями визначено здобувачок 404СР групи Анастасію Ванжа та Яну Липосавицьку.

Вітаємо всіх учасників та бажаємо подальших успіхів у навчанні та майбутній професійній діяльності!


Поділитися:

  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Print