Ласкаво просимо, студенти-журналісти!

Сьогодні, 8 вересня, традиційно, в Міжнародний день солідарності журналістів на кафедрі соціальних комунікацій ФФСК БДПУ відбулася  урочиста посвята студентів-першокурсників у журналісти.

DSCN1888 DSCN1886

Студенти отримали напутнє слово від редактора газети БДПУ “Університетське Слово” Степана Гериліва та завідувача кафедри соціальних комунікацій Анастасії Носко, які побажали першокурсникам завжди бути благородними, боротися за правду й впевнено виносити її на широкий загал.

DSCN1890 DSCN1887 DSCN1896 DSCN1898

Майбутні журналісти отримали пам’ятні сувеніри – блокноти та ручки, які допоможуть їм у здійсненні своєї мрії ­– стати професіоналами у своїй справі. Сподіваємось, що цей день студенти запам’ятають надовго, адже вони стали дорослішими і переступили поріг у нове, ще незвідане для них життя, повне відкриттів!

Олена Забітчук,
студентка-журналістка БДПУ
Світлини редакції

Перший крок до чудової традиції

Сьогодні, 8 вересня, о 12-ій годині представники ректорату університету разом із профспілковим комітетом урочисто вручили студентські квитки першокурсникам факультетів економіки та управління; фізико-математичної та технологічної; комп’ютерних та енергозберігаючих технологій.

_DSC9020

Із отриманням першого офіційного документу в стінах Бердянського державного педагогічного університету першокурсників вітали: ректор БДПУ, професор Ігор Богданов, голова профспілкового комітету Віталій Лола, в. о. декана Геннадій Шишкін та провідний фахівець з виховної роботи БДПУ Анетта  Омельченко. Вони розповіли наймолодшим студентам, зокрема, навіщо потрібен студентський квиток та як варто ним користуватись.

_DSC9038 _DSC9040 _DSC9064 _DSC9111

Студентам дуже сподобалось, що студентські квитки вручали кожному особисто в руки. Вони змогли відчути поважне, шанобливе ставлення до кожного зі студентів із боку керівництва університету.

_DSC9142

Згодом таке ж урочисте вручення студентських квитків проходило в малій актовій залі музичного корпусу для студентів факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, на якому були присутні: перший проректор БДПУ Ольга Гуренко, голова профспілкового комітету Віталій Лола та декан факультету Людмила Коваль, які змогли відмітити важливість кожного студента та вручити їм їх студентські квитки.

Таке по-святковому тепле вручення квитків студентам першого курсу в цьому році відбулась вперше, а це вже важливий крок до нової  чудової університетської традиції!

Юлія Хаматгораєва,
студентка БДПУ,
кореспондент «Університетського Слова»
Світлини Павла Тєлькі
(Студклуб)

Квитки у майбутнє

Учора, 7 вересня, ректор БДПУ, професор Ігор Богданов, в.о. декана факультету філології та соціальних комунікацій Ірина Глазкова, голова профкому БДПУ Віталій Лола та провідний фахівець БДПУ з виховної роботи Анетта Омельченко в 5б корпусі урочисто вручали ще буквально вчорашнім абітурієнтам ФФСК студентські квитки. Адміністрація університету привітала молодь у стінах Бердянського державного педагогічного університету, побажавши успіхів у навчанні, творчості й професійному зростанні (див. світлини).

DSC_0686 DSC_0703 DSC_0715 DSC_0721

Ми приєднуємося до привітань і, в свою чергу, зичимо першокурсникам завзяття, оптимізму ти щасливих студентських років!

DSC_0712 DSC_0696 DSC_0726

«Університетське Слово»
(за матеріалами та світлинами
кафедри соціальних комунікацій ФФСК БДПУ)

Життя на продаж

6 вересня студенти спеціальності «Соціальна робота» факультету соціально-педагогічної та корекційної освіти БДПУ пройшли «Маршрут безпеки» з протидії торгівлі людьми. Захід відбувся за ініціативи Першого Антикафе Бердянська «ЧАС Є», громадської організації «Переселенці та громади разом», благодійного фонду «Сподівання».

7452c 7452d 7452e -B6WfGVcD6E

«Маршрут» був організований у рамках проекту «Подолання стіни недовіри», який реалізує ГО «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» за підтримки проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», що є однією з ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Катерина Петровська, Анастасія Тургенєва
викладачі кафедри соціальної педагогіки
За матеріалами організаторів заходу
На фото: цікаві моменти «Маршруту»