Святкове зібрання бердянських журналістів

Сьогодні, 26 серпня, з нагоди 30-річчя відродження незалежності України в актовій залі газети «Південна зоря» місцеві журналісти зібралися на урочисте розширене засідання бюро місцевого осередку Національної спілки журналістів України, яке провела секретар Бердянської міської організації НСЖУ Юлія Тисленко.

Очільниця обласної організації НСЖУ Наталя Кузьменко привітала присутніх із минулим ювілеєм, коротко розповіла про досягнення запорізьких журналістів, зокрема, про перемогу Запорізької обласної організації НСЖУ в щорічному творчому конкурсі професійних журналістів – серед 19-ти організацій, вручила найактивнішим бердянським журналістам з нагоди 30-річного ювілею Незалежності України Подяки від центрального офісу НСЖУ та Почесні грамоти від Запорізької обласної організації. 

Продовжити читання “Святкове зібрання бердянських журналістів”

Перші п’ятдесят – політ чудовий!

25 серпня в актовій залі головного корпусу БДПУ вітали доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Ігоря Лимана з п’ятдесятилітнім ювілеєм.

Продовжити читання “Перші п’ятдесят – політ чудовий!”

Неформальна освіта як важливий елемент безперервної освіти

Динаміка розвитку сучасного суспільства, постійна зміна вимог до фахівців актуалізують значення неперервної освіти в особистісному і професійному житті людини. У цьому процесі важливою складовою є неформальна освіта, оскільки вона забезпечує оновлення та удосконалення компетенцій особистості протягом життя.

Продовжити читання “Неформальна освіта як важливий елемент безперервної освіти”

Викладачі та випускники ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу» – на презентації результатів та впливу Грантового компоненту Програми ООН із відновлення та розбудови миру

Викладачі та випускники ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу» стали учасниками презентації результатів та впливу Грантового компоненту Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яка відбулася у міськвиконкомі 20 серпня 2021 року. На зустрічі були присутні міський голова м. Бердянськ Валерій Баранов, його заступник Юрій Муха, голова Бердянської районної державної адміністрації Олексій Бакай, начальник Бердянського невідокремленого відділення Запорізької торгово-промислової палати Максим Гончарук, управлінці виконавчого комітету та райдержадміністрації, представники міського центру зайнятості, спеціаліст з розвитку бізнесу Програми ООН Ольга Логвін, менеджери проєктів БФ «Творчий центр ТЦК», експерти з підприємництва, отримувачі грантів, підприємці міста.

Продовжити читання “Викладачі та випускники ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу» – на презентації результатів та впливу Грантового компоненту Програми ООН із відновлення та розбудови миру”