Наситити журналістику цінностями

Для втілення такої благородної мети в життя 29 викладачів і викладачок журналістики з різних регіонів зустрілися в межах проєкту ПРООН «Права людини для України» 17–18 вересня 2021 року, щоб спільно з Інститутом журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Центром прав людини ZMINA провести сесію стратегічного планування співучасті викладачів/ок щодо змін у журналістській освіті на цінностях прав людини та підбити підсумки ІІІ «Академії з прав людини для викладачів та викладачок журналістики».

Продовжити читання “Наситити журналістику цінностями”

Університет обрав лідера

У середу, 22 вересня, відбулася знакова подія. Колектив Бердянського державного педагогічного університету проголосував за очільника закладу освіти на найближчі п’ять років. Ці вибори відзначилися рекордною явкою педагогічних, науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти і співробітників університету та найвищим відсотком довіри – майже 96 % виборців віддали свої голоси за професора Ігоря Богданова.

Продовжити читання “Університет обрав лідера”

Професійна підготовка сучасного вчителя

20 вересня 2021 року на факультеті філології та соціальних комунікацій БДПУ відбувся мейнстрим із методики викладання «Технологія критичного мислення на уроках зарубіжної літератури із використанням цифрових технологій». Спікерка заходу – вчителька української мови та літератури, зарубіжної літератури вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів 5 з поглибленим вивченням окремих предметів Маріупольської міської ради Донецької області – Комар Інна Олегівна.

Продовжити читання “Професійна підготовка сучасного вчителя”