Пам’ятаймо тих, хто воював за загальнолюдські цінності!

16 вересня на подвір’ї 1А корпусу Бердянського державного педагогічного університету відбувся традиційний мітинг, присвячений 78-ій річниці з дня визволення Бердянська від нацистських окупантів. На заході були присутні співробітники закладу, здобувачі вищої освіти, які поклали квіти до пам’ятника викладачам та студентам, загиблим у роки Другої світової війни.

Продовжити читання “Пам’ятаймо тих, хто воював за загальнолюдські цінності!”

Зустріч кандидата на посаду ректора БДПУ Ігоря Богданова з трудовим колективом факультету філології та соціальних комунікацій

16 вересня відбулась зустріч кандидата на посаду ректора Бердянського державного педагогічного університету Ігоря Богданова з трудовим колективом і студентами факультету філології та соціальних комунікацій. Присутні ознайомилися з перспективною програмою діяльності щодо системи управління, освітнього процесу, наукової роботи, студентського самоврядування, матеріально-технічної бази та фінансово-економічної стратегії.

Продовжити читання “Зустріч кандидата на посаду ректора БДПУ Ігоря Богданова з трудовим колективом факультету філології та соціальних комунікацій”

Управління фінансовими ресурсами закладів охорони здоров’я

Функціонування системи охорони здоров’я в Україні та реалізація функцій зі збереження та розвитку здоров’я населення, покладених на заклади охорони здоров’я, неможливо без створення відповідного дієвого фінансового механізму. Саме такий процес повинен охоплювати розробку та реалізацію системи управлінських рішень щодо формування, розподілу й раціонального використання фінансових ресурсів закладами охорони здоров’я. Зазначена система повинна базуватися на якісному фінансовому плануванні з причин, що саме від нього залежить ефективність фінансового управління таких закладів.

Продовжити читання “Управління фінансовими ресурсами закладів охорони здоров’я”

Зустріч львівсько-краківської делегації з ректором БДПУ

Зустріч львівсько-краківської делегації з ректором БДПУ

Продовжується реалізація українсько-польського проєкту «Схід – Захід. Без кордонів», одним з основних співорганізатором якого є Бердянський державний педагогічний університет.

Продовжити читання “Зустріч львівсько-краківської делегації з ректором БДПУ”

Круглий стіл «Креативні індустрії: європейський вимір»

Продовжується реалізація українсько-польського проєкту «Схід – Захід. Без кордонів», одним з основних співорганізатором якого є Бердянський державний педагогічний університет.

Продовжити читання “Круглий стіл «Креативні індустрії: європейський вимір»”