Європейські тренди в Брно

Викладачі нашого університету Лариса Горбатюк, Наталя Кравченко, Наталя Цибуляк, Юрій Федорик долучилися до освітньої поїздки до Чеської Республіки в межах проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті», який реалізує Університет імені Масарика за підтримки Чеської агенції розвитку. В освітній поїздці беруть участь 40 представників закладів вищої освіти України.

Продовжити читання “Європейські тренди в Брно”

Виховний захід до Дня захисника України

У вівторок, 12 жовтня, на кафедрі теорії та методики навчання мистецьких дисциплін відбувся виховний захід, присвячений трьом святам 14 жовтня: Покрові Пресвятої Богородиці,  Дню Захисника України та Дню українського козацтва. У заході взяли участь здобувачі першого рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 014 Середня освіта (Хореографія), 024 Хореографія. 

Продовжити читання “Виховний захід до Дня захисника України”

ErasmusDays 2021: вікторина “Що Ви знаєте про участь БДПУ в програмі Erasmus+?”

В рамках проведення у всьому світі ErasmusDays 2021 14-16 жовтня запрошуємо студентів і викладачів БДПУ взяти участь в онлайн-вікторині “Що Ви знаєте про участь Бердянського державного педагогічного університету у програмі Erasmus+?”

Продовжити читання “ErasmusDays 2021: вікторина “Що Ви знаєте про участь БДПУ в програмі Erasmus+?””

Голодомор-геноцид – минуле української нації

12 жовтня, на запрошення професорів Ігоря Лимана та Вікторії Константінової, до БДПУ завітали представники Національного музею Голодомору-геноциду. Презентація видань з розповідями та документами щодо тих часів, не залишили байдужими ні представників міської та вузівської бібліотек, ні здобувачів вищої освіти в Zoom. Дякуємо Музею за діяльність по збереженню історичної пам’яті нації.

Продовжити читання “Голодомор-геноцид – минуле української нації”